Mates Trainingen

Nieuws Mates kopje
yq-U9vNz

Ladyline

 Mates Trainingen verzorgd vanaf 2016 3 jaar de bij-en nascholingen voor alle Ladyline vestigingen

download 5

Kennemerland Veiligheidsregio

  

Voor de Veiligheidsregio heeft Mates de bedrijfstraining Grip op de menopauze in 2015 verzorgd.

Ervaring Jan-Hein Carree ,Adviseur opleiding & ontwikkeling Veiligheidsregio Kennemerland nav van de bedrijven workshop Grip op de overgang.

Henriette heeft door haar frisse open instelling en de enthousiaste manier van haar kennis overdragen binnen een redelijk van oudsher gesloten organisatie als de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) voor elkaar gekregen dat op een volstrekt normale manier over problemen omtrent de overgang wordt gesproken.
Gesloten omdat de VRK bestaat uit de onderdelen GGD, Brandweer, ambulancedienst, meldkamer etc. die vanuit de historie erg op zichzelf waren.
Dwars door al deze onderdelen heen hebben medewerkers hieraan deelgenomen en is het gesprek over de overgang gewoon aan de orde gekomen met inzicht en begrip voor de verschillende invalshoeken en problematieken.
Geweldig om te constateren dat de workshops gelijk al concrete resultaten hebben opgeleverd. Daarnaast heeft het Henriette maar ook de organisatie het inzicht opgeleverd dat voor medewerkers in operationele functies dit thema zeer belastend kan zijn en hier terdege rekening mee dient te worden gehouden door werkgever en werknemer. Dit is geen thema om te veronachtzamen.

myCoachconnect

Mates is distributeur van het myCoachconnect programma

 

NVvPO

 Mates Trainingen verzorgd geaccrediteerde nascholingen voor de NVvPO

Voor meer informatie kunt kijken op hun website. of via 

NVDA

De NVDA behartigt de belangen van alle doktersassistenten in diverse werkvelden. Mates Trainingen verzorgd geaccrediteerde bijscholingen voor de NVDA Voor meer informatie kunt kijken op hun website.of via de KABIZ

Algemene Beroepsvereniging voor Counseling

Voor meer informatie kunt kijken op hun website.

Verzorgt nascholingen voor de BGN

Mates Trainingen verzorgt nascholingen voor de BGN.
Voor meer informatie kunt u kijken op hun website

U bevindt zich hier: Home Over Mates Onze partners
Onze partners