Mates Trainingen

Healthchecks in de eigen praktijk

 

Een health check binnen de eigen praktijk

Voorlichting is de eerste stap in preventie, met als uiteindelijk doel gezondheidsproblemen te voorkomen.

Het is belangrijk om een indruk te krijgen van de gezondheid van uw klanten, alvorens aan de slag te gaan.

Wilt u als zorgverlener binnen de eigen praktijk een uitbreiding van diensten aan uw klanten aanbieden zoals het verzorgen van health checks, dan bent u bij Mates Advies aan het juiste adres.

Mates Advies is opgericht vanuit een filosofie “Voorkomen is beter dan genezen” en is specialist op het gebied van advisering, training, voorlichting, health checks en de follow-up daarvan.

Deze health check, ook wel de APK keuring van ons lichaam, is gericht op het voorkomen dan wel het vroegtijdig ontdekken van allerlei ziektebeelden zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, longziekten, overgewicht en suikerziekte.

De health check is niet alleen een aanvulling op uw voeding – en/of beweegadvies maar kan ook een motivatiemoment zijn waarin de vooruitgang wordt aangetoond.

Mates Advies organiseert deze health checks en maakt gebruik van deskundige en big-geregistreerde verpleegkundigen, die handelen volgens de NHG standaarden. Zij bespreken de meetresultaten vanuit de health check en geven daarnaast ( voedings-en )leefstijladviezen.

Waar bestaat de health check uit?

 Cholesterolmeting (uitsplitsing);

 Glucosemeting;

 Bepaling Body Mass Index (BMI);

 Bloeddrukmeting;

 Bepaling longfunctie

 Resultaten en advies

Mocht uw interesse zijn gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

U bevindt zich hier: Home Advies Healthchecks Healthchecks Praktijken